SOLKATTER



Så nu lever jag efter devisen; vi är här tills nån ringer polisen.

2012-12-31 @ 13:01:04 i Allmänt |

 
 
Yolo motherfuckers, taggad chey här. Sista dagen på 2012, året som gick förbi så snabbt att jag knappt ens hann blinka, och en sommar som blev för kort, och med alldeles för många pojkar. 2013 är på ingång, året då min lillasyster blir tonåring och kommer börja med samma jävelskap jag sysslade med i den åldern.
 
Men just nu är det dags för mitt eget jävelskap, så nu taggar vi Borås, en kväll vi aldrig kommer minnas och ett 2012 vi aldrig kommer glömma.
 
Go hard or go home.
 
 




september, oktober, november, december

2012-12-30 @ 23:22:43 i Allmänt |

 
 
september: Chillade väl i skolan, tror jag fick min macbook nu, lärde känna min klass. Umgicks med min pojk, avnjöt den sista tiden av sommaren. Minns verkligen inte alls mycket, var på de sista utomhusfesterna.
 
 
 
 
Oktober: Känns som att detta var igår, tiden har gått så snabbt så jag vet egentligen inte vad jag ska skriva. Gick i skolan, bakade macarons för ett svenskaföredrag. Tränade med min homie, hade tappat mitt bankkort vid inskuttet så sparade ofrivilligt mycket pengar.
 
 
 
November: Har ingen aning, det blev mörkt på eftermiddagarna och jag orkade mindre och mindre. Startade en här bloggen, och tog kort på allt jag åt och hade på mig och gjorde. Firade tre månader med min pojke, ville äta sushi varje dag.
 
 
 
 
 
December: Det snöade och jag fick julstämning, köpte nya skor och en ny parfym. Frös varje dag och det var alltid mörkt när jag kom hem från skolan. Längtade bara tills skolan var slut. Och nu längtar jag till det nya året.
 
 


It hurts but I'm not about to give you up.

2012-12-26 @ 20:43:58 i Allmänt |

 
 
 
 
 
 
 
 
 


maj, juni, juli, augusti

2012-12-25 @ 04:08:00 i Allmänt |

 
Maj: Hände ingenting i maj, vad jag minns. Kämpade i skolan med nationella prov men längtade mest bara bort från allt, till friheten. Fick dock hem min balklänning och mina vita converse som varit mina älsklingar sen dess. Sedan har jag ingen aning. Klippte väl gräset och deppade som vanligt. Och just det, så gick jag på Maskinen och det var underbart och jag dog. Herbert är min älskade.
 
 
 
Juni: Tog mitt moppekort som skulle komma att användas flitigt. Träffade en barndomspojke som demolerade min
hals och försvann ur mitt liv lika snabbt som han kom. Festade och gjorde saker jag kanske ångrar nu. Firade midsommar i ett nostalgiskt Sandkärr och skinnydippade med ovälkommet besök.
 
Juli: Hittar alls inga bilder härifrån, och minns inte riktigt vad jag gjorde heller. Var nog den månaden som gick allra snabbast, när sommaren bara flöt bort i ett moln av regn och krossade drömmar. Var kanske i en husvagn, kanske full i ett dike. Kanske på en moppe, eller på en strand i Varberg. Jag var med Tobias igen och förstörde saker som inte gick att laga igen. Träffade en blyg pojke på Liseberg och skrapade upp mina knän där jag fortfarande har ärr.
 
 
 
 
 
 
Familjen ärvde en systemkamera, och jag har massvis med bilder på brunbrända ben. Hängde mer med Tobias och festade i Berghem och gjorde fler saker jag ångrar. Sena sommarnätter. Började gymnasiet och träffade min hjärtepojk som jag föll för redan första dagen. Nollningen lämnade mig med gräsfläckar på jeansen och en tjocktröja som luktade öl, cigaretter och dig.
 
Det jag minns mest av sommaren är jag och Linnea och att vi trodde att vi nästan blev stora. Till nästa sommar kommer vi tro samma sak igen.


10 sanningar baserat på min dag.

2012-12-23 @ 00:00:55 i Allmänt |

  1. Jag är väldigt dålig på att slå in julklappar
  2. Jag har beslutsångest över vilka julklappar jag ens ska köpa
  3. När jag värmer pasta i mikron blir den geggig
  4. Jag hatar när folk stavar försvenskade ord på engelska. Det stavas "najs", inte "nice". "Mikro", inte "micro". Don't make me mad liksom.
  5. Jag är kommer antagligen aldrig växa ur trotsåldern, så fort någon säger åt mig att göra något kan jag absolut inte tänka mig att göra det. Snäll flicka.
  6. Jag har flera skolarbeten att skriva på loven, men det kommer aldrig hända, yolo.
  7. Jag hatar alla otrevliga, statusberoende människor i mark. Och de hatar mig.
  8. Jag kan aldrig bestämma mig för om jag ska skriva punkter i slutet av meningar. Kompromissar med mig själv och kör punkter på hälften
  9. Om man slänger in saker någonstans och sedan stänger om dem, finns de inte. Typiskt bra städningsteknik - tack garderoben.
  10. Jag är alltid himla ofräsch på loven, palla duscha och sminka sig och sätta på några andra kläder än mjukisbyxor och t-shirt liksom. Bara min familj som måste stå ut med mig


Linnea ser ut som en snopp (inte jag Linnea)

2012-12-22 @ 16:36:01 i Allmänt |

Blir upptvingad på morgonen för att städa åt min moder. Sen hade jag och homien party dårå. Det blev ganska galet, måste jag säga. Linnea ser ut som en snopp.


Eventuellt sjuk.

2012-12-18 @ 21:46:44 i Allmänt |

 
Gammal bild men watevs. Den representerar ganska väl vad jag haft för mig idag; hinka i mig av kakaohaltiga varma drycker för att eventuellt lyckas muta min hals till hälsa. Det verkar dock inte funka, känns fortfarande som om någon sitter och filar på insidan av min strupe med sandpapper. Sjuk i tid till jul. Och så har snön regnat bort.
 
Jag ä inte bitter.


Prison Break.

2012-12-16 @ 02:31:00 i Allmänt |

 
 
 
 
Alltså.
 
Orkar inte ens.
 
Och det enda jag vill göra är att se fler avsnitt men jag måste sova och imorgon måste jag göra massa saker jag inte vill göra, och åh.


2012 - januari, februari, mars, april

2012-12-13 @ 22:37:00 i Allmänt |

 
Januari och jag minns ingenting alls verkligen. Kommer ihåg att snöade fast jag längtade efter våren, att jag alltid använde min flowerbomb-parfym och att upptäckte älskade tumblr. Hade ångest över vilken gymnasielinje jag skulle gå, det enda jag ville var att komma ifrån mark. Ältade och saknade mitt ex. Fyllde femton också, flicka lilla som aldrig blir stor. Lyssnade på Titanium hela tiden.
 
 
Minns om möjligt ännu mindre från den andra månaden. Gjorde om i mitt rum, och nu när jag ser bilden ångrar jag nästan att jag flyttade över till Elins.
 
 
 
 
Tog kort med min Linnea på Berghemsskolan, planerade sommaren som skulle bli den bästa. Fortsatte baka misslyckade macarons. Opererade örat och var hemma en vecka med mediciner som jag inte kunde namnet på.
 
 
 
Dip-dyeade håret lila, gick på promenader med Linnea och började lyssna på Maria Mena. Hade på mig en massa armband hela tiden tills jag tappade bort alla och aldrig hittade dem igen. Firade Valborg här någonstans, var högt över taken, spårade och vaknade på en soffa utan minnen. Längtade till sommaren ännu mer.
 
 
 
 


Jul.

2012-12-12 @ 21:29:15 i Allmänt |

 
Bara att börja spara pengar till mina julklappar.


Alltså. Dör.

2012-12-12 @ 08:40:06 i Allmänt |



Positiva tankar.

2012-12-11 @ 18:48:55 i Allmänt |

 
No.
 

Jag har ett djur i mitt rum, tror jag. Hör suspekta levnadstecken från min garderob, där inget bör leva förutom mina fula kläder. Kommer bli uppäten inatt. Eller vakna med en råtta i ansiktet.
 
Glömde att ta med en sked upp på rummet, så jag kan inte få ur skummet ur min cappuccinomugg, och det är ju det godaste..
 
Slutade 13:00 idag, väntade i skolan i två timmar på 15-tåget, missade sedan detta med ca 1,5 minut.
 
Hade svenskaprov imorse, jag var dum i huvudet och kände mig sämst. Har nu en historiainlämning att skriva på denna kväll, och ett naturkunskapsprov att plugga till.
 
Mitt rum är stökigt.
 
Vad vill du mitt liv? Jag är inte bitter.
 
 
 
 
 
Så var jag det.


Nya avsnitt.

2012-12-11 @ 14:05:42 i Allmänt |

 
 
 
Har laddat ner lite nya avsnitt av lite serier dårå, vilka jag planerade skulle underhålla mig ett tag. Kollade dock klart på allt inom typ en dag och nu har jag tråkigt igen. Men nu har jag ett nytt mål med livet igen. Att bli beroende av Prison Break, önska mig lycka till.
 
Fast det lär jag nog inte ens behöva.


Jag var kär i en borderline.

2012-12-09 @ 21:06:24 i Allmänt |

 
 
 
 
 
 
 
"Du sa rädslan den går över, men den där oron stannar kvar.
Den gör mig tveksam när du behöver snabba avslut, snabba svar.
Du sa rädslan pendlar långsamt för oss.
 
Mellan äkta och falsk.
Mellan sanning och lögn.
Vi är idioter."


Tjocka barn på vift.

2012-12-08 @ 23:54:00 i Allmänt |

 
 
 
 
 
Jaa, idag har jag lekt lite med kära lilla Lisa, den vackra skapelsen på bilderna ovan. Hon är ett speciellt barn. Ätit Pringles, godis och pizza och väntar nu bara på att vakna omsluten i fettvalkar imorgon bitti. Men det är bra, då överlever man kylan bättre, kom vi fram till.
 
Annars då? Såg Pitch Prefect (om den hette så) och halva Cabin in the Woods. Väldigt speciell film, jag blev ledsen när den höga killen blev attackerad. Ska upp halvåtta imorgon för att se en bebis doppas i vatten. Sånt är ju alltid trevligt. Godnatt dårå.


Kill the lights.

2012-12-07 @ 22:23:45 i Allmänt |

 
 
Fått en brevkompis till att stimulera mitt litterära intellekt
Skakar av köld och vill möta sommaren direkt
Äter pepparkakor och lussebullar och funderar över livet
"Allt är så flyktigt, ta inget för givet"
Lever och strävar efter någon annans ideal
Snälla ge mig något som får mig att stanna kvar
 


Julklappar till mig själv.

2012-12-07 @ 16:17:35 i Allmänt |

 
 
 
 
Dreams Unlimited Eau du Toilette 50 ml, 195 kr, och ett par boots från Skopunkten för 349 om jag minns rätt.
 
Fan vad snabbt det blir mörkt nu alltså. Tog tretåget hem och skyndade som fan in för att hämta parfymen och skorna för att hinna ta några bilder innan ljuset blev alldeles för dåligt. Nu är klockan kvart över fyra, och inte en chans i helvetet att man skulle lyckas ta en enda bra bild. Fan alltså. Ingen mer än jag som längtar till midsommar?


Strålande snö.

2012-12-07 @ 13:14:15 i Allmänt |

 
 
Söta jultomtar. Julklappsleken idag då, jag fick en 100grammare daim-marabou och därmed var lunchen räddad. Annars då? 20 minus i Berghem imorse, varför fan bor man ens i Sverige? Vill ha julafton, sen är sommaren välkommen igen. Oh så välkommen.


Du är här, jag är frusen.

2012-12-06 @ 21:41:37 i Allmänt |

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alla som inte dansar är våldtäktsmän och snön fryser mig till is.
 
 
 
 


Leker nyttig #2.

2012-12-06 @ 21:21:09 i Allmänt |

 
 
 
Gjort lite proteinpannkakor såhär på kvällsstunden dårå. Varit och tränat dessutom, så snart kommer jag se ut som den anabolpumpade alfahanne jag innerst inne är. Proteinpulver är för övrigt någon skit jag köpt på Gekås för 99 spänn, så jag lär väl pissa blod imorrn, eller något.
 
Sista bilden är så jag efter jag tränat, lite sådär flottig och trevlig som man kan vara ibland.


Columbus var mitt namn.

2012-12-05 @ 14:11:42 i Allmänt |

 
 
 
 
Här är en liten demonstration över hur himla roligt man kan ha på en fittig jävla onsdag om man bara har photo booth som vän. Och Photo Booth är faktiskt min vän. Min bästa vän. Min enda vän.
 
Har historia och tycker minsann att den här lektionen kan ta slut nu, för det känns som att mina fötter ska ramla av mig eller något. Är taggad på att köpa skor idag sen. Puss okok.


"Nu, mina kära elever, ska vi göra något roligt."

2012-12-04 @ 18:18:23 i Allmänt |

 
typ.


Är det såhär när man är kär när man är liten, hur blir det då när man är kär när man är stor?

2012-12-04 @ 13:58:50 i Allmänt |

 
Jag lever det vilda livet och är svart och vit i min spegel. Min gitarrlärare måste hata mig, går bara på ca varannan lektion och gör aldrig mina läxor. Men om man får sluta klockan ett är det fan värt det. Så nu sitter jag på 450-bussen och min ena fot gör ont. Måste skaffa kängor eller något, innan jag tvingas amputera mina fossingar.
 
Blir tvungen att ta 440-bussen hem. Kommer antagligen träffa massa folk jag känner. Är hyfsat otaggad.


Adventstid kom till mitt ensamma hus.

2012-12-03 @ 20:33:04 i Allmänt |

 
 
 
Jag sätter i staken ett sparat ljus
Något ska ske bortom frostig advent
Jag väntar en gåva som herren sänt
 
Hah, gay, skoja bara!
 
Det låter som om någon poppar popcorn utanför mitt fönster, vadfan? Orkar inte riktigt mitt liv ibland alltså. Men nu med snö på marken har jag i alla fall lite julstämning, och om den vita lyckan smälter innan den 24:e ska jag slå någon på snoppen. Jag vill julhandla nununu, åh.
 
Känner mig som ung igen liksom.


Leker nyttig.

2012-12-03 @ 20:01:02 i Allmänt |

 
 
 
 
Leker smal här och lagar nyttig middag till mig själv och förtränger det faktum att jag tjockat i mig 23 sushibitar och en donut idag. Det hände inte.
 
Jag får i alla fall i mig mycket Omega 3, så jag blir lagom smart i tid till alla inlämningar osv.
 
Nu ska jag fan leta upp min jävla svenskabok, och om jag inte hittar den ska jag ta livet av mig.
 
Eventuellt.
 
Eller kanske bara typ stampa i golvet ganska så hårt.
 
#yolo


Morgonmörker och minusgrader.

2012-12-03 @ 07:28:58 i Allmänt |

 
Chillar i mörkret i pappas stora kofta som ingen får veta att jag lånat som jag ska läggat illbaka på exakt samma ställe innan han hunnit komma hem. Dricker cappuccino och letar efter strumpor, typ. Har ont i knät och är fruktansvärt otaggaf på simning idag igen.
 
Och så har jag med mig en lussebulle till min pojk.
 
Och jag missade julkalendern, dammit.
 


Run like you stole something.

2012-12-02 @ 03:19:03 i Allmänt |

 
 
 
 
Måste köra igång med träningen nästa vecka igen, bara för att det nästan är jul kan man inte ge upp!
 
 


Lussebullar och nästan snö.

2012-12-02 @ 00:03:19 i Allmänt |

 
 
 
 
Bakat ungefär tiotusen lussebullar idag, ätit snudd på lika många. Nu äter jag godis istället, och kollar på Sex And the City, och sympatiserar med alla dumpade medelålders kvinnor.
 
Ska träna imorgon första gången denna veckan, åh jag längtar fan. Hatar att vara stilla.