SOLKATTERWhat a way to make a livin

2013-06-27 @ 07:39:33 i Allmänt |Äter finfrukost innan jag ska hoppa på moppen och sedan lyfta varor i några timmar. Hällde förresten kokosflingor på yoghurten sen, och nu sitter de fast i hela halsen och det känns rätt bra osv.

Väntar liksom på att sommaren ska börja, samlar in pengar för att kunna gå på Håkan och Kent och försöker att inte köpa ciggpaket för pengar jag ändå inte har.


Och jag vill ha loka.

2013-06-15 @ 22:38:33 i Allmänt |

 
Har knappt några pengar kvar, blir kär i kläder på Erikshjälpen och köper dem för mina sista kronor. Har sett Mando diao på Liseberg, gråtit över att Björn Dixgård är så underbar samt för att de inte spelade Gloria. Har stökat ner på mitt rum och orkar inte rota fram favoritkläderna längst ner i tvättkorgen fast jag saknar dem så. Är så rädd att detta sommarlov ska bli bortslösat med regniga dagar och bitterhet så jag har på mig min gula skjorta och försöker vara positiv.
 


Början på ett oändligt sommarlov och dåliga bilder

2013-06-10 @ 12:58:37 i |
Det känns som om sommarlovet inte riktigt kommit igång än, och efter ett läsår av stress har jag glömt bort hur man är ledig. Nu måste jag hitta på fler saker att göra.